Sinds 1953 een begrip in de tuinbouw

Kas schoonmaken

Een schoon begin is het halve werk. Bij de teeltwisseling is een schone kas van essentieel belang. Schoon beginnen is dé voorwaarde om ziekten en plagen buiten de deur te houden. Sproeibedrijf  Paul Sosef heeft de oplossing om de schoonmaak volgens professionele maatstaven uit te voeren.

Binnenkant van uw kas schoonmaken? We zijn specialist in het adequaat reinigen van de binnenkant van uw kas. Met de Aqua Roofers, Aqua Jets of Spuitcarts rijden wij over de buisrail heen en spuiten uw glas in met Flusol-Forte of GS4 en spoelen af met veel water voor een schone kas voor de volgende teelt. Wilt u uw kas wel laten reinigen, maar blijft er nog een deel van het gewas achter? Neem contact met ons op en we bekijken gezamenlijk naar de alternatieven.  

Buitenkant schoonmaken?Kassen vervuilen door weer en wind. U wilt optimaal licht in uw kas. De spuiters van Sproeibedrijf Paul Sosef kunnen uw kas reinigen. Een behandeling met Flusol-Forte of GS-4 zorgt voor een schone kas en zo profiteert u weer maximaal van het lichtinval. Een voorwaarde is dat uw kas geheel dicht moet zijn. Zo niet, dan nemen wij geen enkel risico voor eventuele gewasschade aan uw teelt  en zullen we, als alternatief, met andere, minder agressieve middelen spuiten.

Last van mosgroei aan de randen van de kas? Eerst die mossen wegspuiten en dan de kas reinigen. Voor een optimaal resultaat.

 

Schoon spuiten

Een schone kas is het halve werk.